4 januari 2013

19 januari 2013: puzzeldag vlinders en libellen

Heel toevallig worden ze ook wel puzzeldikkopjes genoemd
Op zaterdag 19 januari worden vlinderaars en libellenliefhebbers bij De Vlinderstichting verwacht om hun ongedetermineerde foto’s op naam te brengen. Ook als u zelf geen foto’s hebt maar wel mee wilt kijken en zoeken bent u van harte welkom.

• Heeft u ook nog een computer met vlinder- en libellenfoto’s die nog op naam gebracht moeten worden?
  • Bent u ook al twee winters niet toegekomen aan de determinatie?
  • Komt u er zelfs na twee lange avonden puzzelen maar niet uit?
  • Zegt uw partner dat er geen vakantie meer inzit zolang u de fotoachterstand niet hebt weg gewerkt?

Nu is het zover: op De Vlinderstichting vlinder- en libellenfotopuzzeldag!

Kom puzzelen en genieten

Was het nu een worteluil, een stofuil of een grasuil?
Net als de vorige jaren is er tijdens de fotopuzzeldag op 19 januari de gelegenheid al uw foto’s en dia’s op naam te (laten) brengen. Er zijn verschillende zalen met computers beschikbaar, met determinatieboeken uit alle windstreken van de wereld. De experts van De Vlinderstichting zullen aanwezig zijn om zoveel mogelijk mee te puzzelen. Ook als u zelf geen foto’s meeneemt kunt u natuurlijk wel mee puzzelen of gewoon genieten van de mooie plaatjes. Om ook de soortenkennis wat bij te spijkeren, worden er gedurende de dag verschillende clinics gehouden.

De dag duurt van 10.30 tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. Er is maar beperkte ruimte, dus vol is vol. U kunt zich opgeven door een aan De Vlinderstichting.

Die glazenmakers blijven puzzelen
DUS:

Datum: Zaterdag 19 januari 2012
Locatie: De Vlinderstichting, Wageningen
Tijd: 10.00 (inloop) - 16.00 uur (aansluitend borrel)
Kosten: €5,- (inclusief koffie, thee, eenvoudige lunch en borrel), ter plekke af te rekenen

voor 10 januari, graag tot ziens op 19 Januari.