11 juni 2017

Natuurmarkt Helmond

In stadswandelpark de Warande wordt op zondag 11 juni 2017 van 12.00 tot 17.00 uur weer de jaarlijkse Natuurmarkt Helmond georganiseerd.

Meer dan 50 organisaties en verenigingen zullen demonstraties en voorlichting geven op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid, gericht op een breed publiek, van jong tot oud! De markt biedt doe-activiteiten en interacties met het publiek. Er wordt veel aandacht besteed aan kinderactiviteiten. De markt wordt ieder jaar georganiseerd door ‘Imkersvereniging Helmond e.o.´. De toegang tot de markt is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Imkersvereniging Helmond

Terug naar het overzicht met activiteiten »

Blijf op de hoogte van de agenda van de Vlinderstichting door je abonneren op onze agenda RSS-feed.