29 juli 2014

App vlindermee is vernieuwd

Met de app vlindermee is het mogelijk om via je mobiele telefoon tuinvlinders in te voeren. De handige app is nu vernieuwd. Je kan nu niet alleen tijdens de
tuinvlindertelling van 1, 2 en 3 augustus je vlinders doorgeven maar het hele jaar door. Zo vaak als je zelf wilt.

Dus zie je een gehakkelde aurelia in mei of wellicht een kolibrievlinder in september in je tuin vliegen dan kan je die nu ook doorgeven.
Ook is het mogelijk om in meerdere tuinen te tellen. Maak eenvoudig een ‘nieuwe tuin’ aan en tel ook de vlinders in de tuin van je moeder of in je volkstuin.

De app-vlindermee is gratis te downloaden voor
Apple of Android. Gemakkelijk vlinders herkennen op kleur, naam of familie en direct alle waarnemingen doorgeven.