1 juni 2011

Bernard Kranenbarg met pensioen

Bernard tijdens zijn afscheidsspeech (foto: Kars Veling)
Op dinsdag 31 mei hebben de medewerkers van De Vlinderstichting afscheid genomen van Bernard Kranenbarg die gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Bijna tien jaar heeft Bernard op de bibliotheek van De Vlinderstichting gewerkt en heeft daar de zaak heel goed op orde gebracht. De vele duizenden boeken en tienduizenden artikelen zijn op een uitstekende manier gearchiveerd en dus weer goed terug te vinden. De (oud)collega’s wensen hem het allerbeste toe in de komende tijd als hij gaat genieten van de vrijheid.