8 december 2010

Boek cadeau doen? Steun tegelijk De Vlinderstichting!

De Vlinderstichting is aangesloten bij YouBeDo, de enige webwinkel voor boeken waarbij je 10% van elke aankoop gratis kunt doneren aan een goed doel van jouw keuze. De Vlinderstichting bijvoorbeeld. Ze hanteren daarbij dezelfde prijzen als andere boekwinkels, dus doneren kost je niets!

Koop je dus een boek van twee tientjes via YouBeDo, dan krijgt De Vlinderstichting als jij dat aangeeft zomaar twee euro. En dat is mooi meegenomen voor de vlinders en libellen!

Ben je dus van plan een mooiboek cadeau te geven onder de kerstboom, koop het dan via YouBeDo!

YouBeDo is aangesloten bij de Thuiswinkel Organisatie en voorzien van het Thuiswinkelwaarborg.