25 maart 2014

Boekwinkel De Vlinderstichting in YouBeDo

De Vlinderstichting is aangesloten bij de webwinkel YouBeDo. Van uw aankoop via YouBeDo wordt 10% gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Bijvoorbeeld De Vlinderstichting! Sinds kort hebben wij een eigen boekenwinkel op YouBeDo met een selectie van boeken over vlinders, libellen en andere insecten.

Maar u kunt ook heel veel andere boeken u bestellen op YuoBeDo en tegelijk De Vlinderstichting steunen

Bent u dus van plan een boek te bestellen, kijk dan eens op YouBeDo en geef aan dat u De Vlinderstichting wilt steunen. Kleine moeite, want de boeken zijn niet duurder dan elders!