15 augustus 2014

Chris van Swaay 25 jaar bij De Vlinderstichting

Chris van Swaay, al 25 jaar in dienst!
Vrijdagmorgen, 15 augustus was er taart bij De Vlinderstichting, want we vierden dat Chris van Swaay al 25 jaar in dienst is.

Chris is als onderzoeker al vanaf het begin bezig met dagvlinders. Hij is het gezicht van het Landelijk Meetnet Vlinders en heeft dit project vanaf het begin opgezet en getrokken. Hij heeft ook veel wetenschappelijk werk gedaan en regelmatig verschijnen er artikelen van zijn hand in allerlei gerenommeerde tijdschriften.

Niet alleen Nederland is zijn werkgebied, maar hij is ook regelmatig in het buitenland en via Butterfly Conservation Europe probeert hij ook daar de vlinders te beschermen.

We hopen dat hij nog heel lang door kan gaan met zijn nuttige werkzaamheden!

Uiteraard moest hij zelf de taart aansnijden...