19 mei 2009

Distelvlinders stromen binnen!

Tientallen distelvlinders in Zuid-Limburg gesignaleerd
Al eerder berichtten we over de stroom van distelvlinders die eraan komt. Inmiddels lopen de aantallen met de dag op. Vandaag kwamen de meldingen uit Zuid Limburg: 'Waar je ook kijkt: distelvlinders. Soms wel dertig bij elkaar'. 'Op ieder kruispunt waar ik moest wachten vlogen een of twee distelvlinders voorbij, op weg naar het Noorden'. We verwachten dat het nu snel zal gaan in Nederland en we komend lang hemelvaartsweekend overal dit kunnen gaan zien. Dus kijk, geniet ervan en geef natuurlijk uw waarnemingen door via www.telmee.nl)!