28 juli 2014

Eerste idylles in volle bloei

De eerste idylles in het land staan in volle bloei. Van Kwadendamme in Zeeland tot Borger-Odoorn in Drenthe zijn bloemenweides voor vlinders en bijen ingezaaid. Met de idylles willen we een stimulans geven aan het leefgebied van vlinders en bijen.

Idylles zijn ook heerlijke plekken om zelf te wandelen en te genieten.

Neem eens een kijkje bij een idylle bij jou in de buurt en geef de vlinders door die je er ziet. Ook zijn we benieuwd naar jouw eigen idyllische plek. Is dat je eigen tuin, een bloemenveld in je buurt of bloeiende dijk?

Volg de idylles, deel je eigen foto’s en geef vlinders door op www.vlinderstichting.nl/idylle.