3 december 2010

Fluit dit kabinet terug!

(nieuwsbericht van De Vlinderstichting) Actie is broodnodig, want de kabinetsplannen betekenen een ramp voor de natuur. Vogelbescherming is een nieuwjaarskaartenactie begonnen. Kies een kaart en schrijf er een mooie wens op voor zijne excellentie de heer M. Rutte (en daarmee aan het kabinet). De Vlinderstichting staat helemaal achter deze actie en we hebben de poster aangeplakt op onze voordeur. Laten we allemaal meedoen! Ga naar: Fluit dit kabinet terug!