22 november 2012

Gloednieuwe app 'libellen' voor Windows 8

De app Libellen van Nederland is ontwikkeld voor Windows 8
Onlangs lanceerde Microsoft het nieuwe Windows 8. De Vlinderstichting heeft in samenwerking met Zilverstede nu al een mooie app ontwikkeld: Libellen van Nederland. Deze app geeft een overzicht van alle libellen die in Nederland voorkomen. Middels prachtige foto's en uitgebreide informatie kunt u kennis maken met de verschillende soorten libellen en families die Nederland rijk is.

Voor het bekijken van libellen bevat de app een handig overzicht van de vliegtijden van elke soort. In de app kunt u daarnaast aangeven welke soorten u zelf gezien heeft.

Tot slot geeft de app direct toegang tot de informatie op waarneming.nl. Hiermee heeft u een overzicht van landelijke waarnemingen bij de hand, die inzicht geven in welke libellen gezien zijn.

Download de app Libellen van Nederland