28 augustus 2012

Groene Kieswijzer

Iedereen die natuur, milieu en duurzaamheid belangrijke onderwerpen vindt, kan voor de Tweede Kamerverkiezingen achterhalen welke partij het beste bij hem/haar past. Op www.groenekieswijzer.nl staat wat de partijen vinden over vijftien milieuonderwerpen, van natuurbescherming tot kolencentrales.

Alle zittende partijen hebben de mogelijkheid gehad om de 15 stellingen te beantwoorden. De PVV had geen interesse in medewerking, waardoor deze partij niet is opgenomen in de Groene Kieswijzer.