14 oktober 2014

Groot aantal aanmeldingen idylles 2015

Nederland wordt steeds kleurrijker. De afgelopen tijd zijn ruim 85 aanvragen ingediend voor het aanleggen van een idylle in 2015. Bedankt voor alle bij- en vlindervriendelijke initiatieven! Met de aanleg van grote bloemrijke plekken zorgen we samen voor meer leefgebied voor vlinders en bijen.

We zijn druk bezig de eerste selectie te maken van de aanmeldingen voor 2015. Het is geweldig om te zien dat er op zoveel plaatsen in het land, vaak met veel verschillende partijen, plannen worden gemaakt.

Aanmelders krijgen voor 1 november bericht of hun aanmelding in de race blijft geselecteerd te worden of helaas is afgevallen.

Wilt u meer weten over het aanleggen van een bloemenweide? Kijk dan voor tips op www.vlinderstichting.nl/idylle.