2 november 2010

Grote Gift 3M niet voor De Vlinderstichting

1 november werd 'de stembus' gesloten voor de Grote Gift van 3M, waarvoor De Vlinderstichting een van de genomineerden was. Helaas zijn wij niet in de top drie geƫindigd.

Wel hebben een heleboel mensen op ons gestemd. In de week van 22 oktober kregen wij zelfs de meeste stemmen in de categorie Milieu. Uitendelijk zijn we vijfde geworden in die categorie. Alle stemmers hartelijk dank!

Milieu top drie bestaat uit Stichting Proefdiervrij, Stichting Dierenhulp en Stichting Dierenthuis. De jury gaat nu bepalen welke vijf van de negen overgebleven goede doelen (de top drie van de drie categorieƫn Mens, Milieu en Maatschappij) doorgaan naar de 3M Fonds Finale op 23 november.

De Vlinderstichting eindigde als vijfde in de categorie Milieu