21 juli 2011

Herken de vlinders in uw tuin - Vlinderstichting geeft cursus vlinders herkennen in Wageningen en Amersfoort

Behalve de dagpauwoog kunt u veel meer vlinders in uw tuin verwachten!
Heeft u vlinders in uw tuin en wilt u wel eens weten welke? En wat is nou eigenlijk het verschil tussen een gehakkelde aurelia en een kleine vos? Leer op één avond zelf je tuinvlinders te herkennen. En weet wat er in uw tuin leeft! Neem ook uw foto’s van tuinvlinders mee, om ze ter plekke te laten bekijken door een expert van De Vlinderstichting.

In twee uur kunt de vlinders die in uw tuin vliegen leren kennen.

Datum: Donderdag 4 augustus 2011
Locatie: Wageningen (DG / NPB Gemeente Wageningen) & Amersfoort (Martuskerk)
Tijd: 20.00 – 22.00uur
Kosten: €5,- per persoon, inclusief kopje koffie

Voorlopig programma

19.30: Inloop en ontvangst
20.00: Vlinders - Hoeveel soorten zijn er en hoe herken je ze?
20.40: Vlinders - Waar kun je ze vinden?
21.00: Vlindertraining – Zelf herkennen van tuinvlinders
21.40: Behandeling vragen
22.00: Afsluiting

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij De Vlinderstichting: 0317-467346. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!