15 september 2010

Hynstebiter tweede!

Ep van Hijum (links) Peter de Boer (rechts) van de Hynstebiter apetrots met de cheque (foto: Hynstebiter)
De libellenwerkgroep Friesland heeft de tweede prijs gewonnen in de AD natuurprijs.

De Hynstebiter - Friese libellenwerkgroep - was een van de 9 genomineerden voor de Paul Fentener van Vlissingen natuurprijs. Ze zijn 2e geworden en hebben € 12.500,- ontvangen voor de uitgave: Atlas van de libellen in Fryslan. Zeker een felicitatie waard! Zie ook de website van de Hynstebiter.