19 september 2012

Inauguratie prof. Michiel Wallis de Vries

Michiel Wallis de Vries
Met het uitspreken van zijn Inaugurele Rede ‘Metamorfose – vlinders in een veranderend landschap’ zal Michiel Wallis de Vries van De Vlinderstichting zich donderdag 20 september officieel presenteren als buitengewoon hoogleraar aan de Wageningse Universiteit.

Hij zal daar bij de Leerstoelgroep Entomologie onderzoek doen en onderwijs geven op het gebied van ‘Ecologie en bescherming van insecten’.

U kunt de oratie live volgen op de website van Wageningen UR

Nadat de oratie is uitgesproken, zal deze (en een samenvatting ervan) worden gepubliceerd op deze website.