Grote vuurvlinderRups van de nachtpauwoogMoerasparelmoervlinderPaardenbijter

Financiële verantwoording

De Vlinderstichting is een ideële stichting die inkomsten verwerft uit donaties, giften en legaten en uit het uitvoeren van projecten. De donatiegelden, giften en legaten worden o.a. ingezet voor het maken en versturen van het tijdschrift Vlinders en voor het coördineren, controleren en beheren van waarnemingen aan de verspreiding van soorten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in het zodanig beïnvloeden van beleid en beheer dat de leefomstandigheden voor vlinders en libellen duurzaam worden verbeterd.

Lees onze jaarrekeningen en jaarverslagen

Laatste wijziging: 8 juli 2013