6 maart 2013

Kars Veling op televisie

Foto: Vroege Vogels
Tot twee keer toe was Kas Veling van De Vlinderstichting deze week op televisie te zien. Eerst bij omroep MAX, daarna bij Vroege Vogels TV.

Hebt u de uitzendingen gemist? Klik op een van onderstaande links.

Omroep MAX: over de achteruitgang van de vlinderstand (naar aanleiding van de berichtgeving hierover door het CBS)

Vroege Vogels TV: Kars lokt samen met Menno nachtvlinders met stroop. Hier kwam ook de zoekkaart aan de orde gemaakt met steun van Prins Bernhard Cultuurfonds, UES en het project Groen en Doen, van het ministerie van EZ.