10 maart 2010

Landelijke Dag: boeiend en druk

De zaal zat lekker vol.

Afgelopen zaterdag vond in Wageningen de traditionele Landelijke Dag plaats. De lezingen en films in het kader van het thema Vlinders en libellen in beeld leverden vele boeiende beelden op. De meer dan 500 mensen die op het gevarieerde programma waren afgekomen, hebben dan ook genoten. En op de infomarkt, met meer kraampjes dan ooit, verwisselden vele boeken, prentbriefkaarten, kunstvoorwerpen en nog veel meer van eigenaar. Een geslaagde dag, die volgend jaar op 5 maart een vervolg krijgt. Komt u dan ook (weer)?