24 maart 2015

Libellentellers gezocht

Wilt u meehelpen om vast te stellen welke libellensoorten voor- of achteruitgaan? En kunt u in de periode mei-september tenminste eens in de twee weken libellen tellen op een telroute vlakbij huis? Meld u dan nu aan voor deelname aan het Landelijk Meetnet Libellen!

Nieuwe telroutes zijn in het hele land welkom. In de provincies Groningen, Drenthe, Flevoland, Zeeland en Limburg zijn ze zelfs éxtra welkom. Het kaartje hieronder van getelde routes in 2014 laat namelijk zien dat daar nog maar weinig tellers actief zijn.
Aanmelden kan per of telefoon (0317-467346). We komen dan bij u langs om een route uit te zetten.