Grote vuurvlinderRups van de nachtpauwoogMoerasparelmoervlinderPaardenbijter

Werk echt mee!

Met enige regelmaat, meestal in het voorjaar, zijn wij op verschillende plaatsen in het land op markten of beurzen met een kraampje te vinden. De beurzen en markten zijn meestal op zaterdag of zondag. Het gaat om activiteiten als tuinbeurzen, natuurfestivals en biodiversiteitsmarkten.

Je kunt je maatschappelijke stage bij ons invullen door mee te helpen bij zo'n markt of beurs. Voorwaarde is wel, dat je zelf zorgt dat je op de plaats komt waar de markt of beurt gehouden wordt. Je krijgt dan van een van onze medewerkers wat uitleg over ons werk, en je mag meewerken in de kraam.

De plekken waar wij te vinden zijn, kun je vinden op de agendapagina. Ze zijn te herkennen aan het kopje 'De Vlinderstichting op...'

Heb je belangstelling om naar zo'n markt of beurs te komen voor je maatschappelijke stage, neem dan contact op met Liesbeth van Agt. Overleg eerst zelf op school of je je maatschappelijke stage op deze manier mag invullen.

Laatste wijziging: 26 januari 2011