19 oktober 2016

Symposium idylle

Op 26 oktober wordt van 13.00 uur tot 17.30 uur een minisymposium gehouden over idylle, bloemen voor vlinders, bijen en mensen. Het is een praktische middag waarin uitgebreid wordt ingegaan op hoe je een mooie bloemrijke plek kunt maken en kunt onderhouden.

Aanmelden

Deze middag is bedoeld voor alle betrokkenen bij het idylleproject, maar juist ook voor gemeenten en hoveniers die zelf de komende tijd aan de slag willen met bloemen voor vlinders, bijen en mensen en zo willen zorgen voor meer kleur en biodiversiteit in de stad.

Datum: 26 oktober 2016
Tijd: 13.00 uur 17.30 uur
Locatie: Reehorst, Bennekomseweg 24, Ede (vlakbij NS Station Ede-Wageningen)

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht.
Onder leiding van de dagvoorzitter Wouter Schouwstra van de NBV komen zes sprekers aan het woord.

Bekijk het volledige programma