3 mei 2011

Nieuwe naamlijst

De bruine bosbesuil is een van de soorten die onlangs een andere wetenschappelijke naam heeft gekregen: Lithomoia solidaginis werd Xylena solidaginis. Foto: Jeroen Voogd.
Zoals we u al meldden in ons nieuwberichtje Nieuwe namen enkele nachtvlinders van 29 maart, is er een nieuwe versie van de Naamlijst Nederlandse Lepidoptera beschikbaar.

Deze nieuwe naamlijst, waarin alle Nederlandse macro- en micronachtvlinders zijn opgenomen, kunt u vinden op de pagina Naamlijst Nederlandse Lepidoptera. Behalve een link om de naamlijst te downloaden vindt u hier ook een toelichting op de lijst.