7 juli 2010

Nieuws over het gentiaanblauwtje

Het gentiaanblauwtje vliegt alweer volop, voor wie de plekken weet te vinden. Maar het is nog moeilijk te zeggen wat dit jaar voor de soort gaat brengen.
In de recent verschenen Nieuwsbrief Gentiaanblauwtje 2009-2010 staan de belangrijkste recente ontwikkelingen op een rij gezet. Duidelijk is dat de soort nog volop bescherming nodig heeft, om te voorkomen dat deze over een jaar of 10 uit Nederland verdwijnt!

De nieuwsbrief is op te halen op www.gentiaanblauwtje.nl