8 november 2011

Nog plaatsen vrij op puzzeldag

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de vlinder- en libellenpuzzeldag die op zaterdag 10 december in het kantoor van De Vlinderstichting wordt gehouden. Opgave is wel nodig wegens beperkte ruimte.

Er zijn al flink wat opgaven voor de vlinder- en libellen puzzeldag. Mensen hebben hun keus voor presentaties kenbaar gemaakt en daar lijkt al wel duidelijkheid in te komen. Wilt u ook uw foto's op naam brengen, meepuzzelen en genieten van vele mooie vlinder- en libellenfoto's, geef u dan wel op.

De happening vindt plaats in ons kantoorgebouw en daar is maar beperkte ruimte. Mensen die zich niet hebben opgegeven zullen niet mee kunnen doen. Opgeven kan op deze pagina.