30 september 2013

Onderhoud aan meetnet.vlinderstichting.nl

Er wordt momenteel onderhoud gepleegd aan de online invoersite van de meetnetten: meetnet.vlinderstichting.nl. Daarom is invoeren van tellingen even niet mogelijk. Zodra het onderhoud voorbij is zullen we dat hier melden.

Maandag 30 september 2013, 17.00h
meetnet.vlinderstichting.nl gaat offline.

19.30h: het ziet er naar uit dat we vanavond niet meer online gaan. De meeste problemen lijken opgelost, morgen willen we testen en dan hopen we in de loop van de dag weer online te zijn. Op deze site houden we u op de hoogte.

Dinsdag 1 oktober 2013, 10.00h
meetnet.vlinderstichting.nl is weer online