groot koolwitjekoolwitjes in de klasEen in samenwerking met Stichting Veldwerk Nederland samengestelde map om onderzoek te doen naar Vlinders en Libellengevlekte glanslibel

Geef je reactie!

Als je deze website hebt gebruikt om informatie te vinden voor je profielwerkstuk, willen wij graag weten wat je ervan vond!

Wij ontvangen graag van leerlingen en/of docenten ervaringen, opmerkingen, verbeteringen voor de onderzoeksidee├źn en de achtergrondinformatie. Zo kunnen we ons aanbod nog beter afstemmen op de wensen van de gebruikers: jullie dus!

Wij stellen het zeer op prijs wanneer je de moeite wilt nemen ons je opmerkingen door te geven. En natuurlijk zijn we erg benieuwd naar de resultaten van je onderzoek!

Stuur je reacties en/of een verslag van je onderzoek naar: Titia Wolterbeek
of naar: De Vlinderstichting, t.a.v. Titia Wolterbeek, Postbus 506, 6700 AM Wageningen.

Alvast bedankt voor de reacties!

Laatste wijziging: 30 juni 2014