groot koolwitjekoolwitjes in de klasEen in samenwerking met Stichting Veldwerk Nederland samengestelde map om onderzoek te doen naar Vlinders en Libellengevlekte glanslibel

Koolwitjes in de klas

Echte koolwitjes in de klas? Dat kan met de kweekpakket van De Vlinderstichting. Leuk om te doen en onvergetelijk voor de kinderen!

Lees ook de ervaringen van andere scholen met de koolwitjes!

Verzorging

Filmpje! - een korte indruk van koolwitjes in de klas

Lees meer over de verzorging van de koolwitjes

Speel het rupsen-survivalspel 'Vreten en Fladderen' op www.vlinderindeklas.nl/spelletje.php

Laatste wijziging: 15 september 2014

Koolwitjesdagboek

Van De Vlinderstichting onvangt u bij de koolwitjes een poster met een vlinderdagboek. Daarop kan ingevuld worden wanneer bij jullie de rupsen uit de eitjes zijn gekropen en wanneer de vlinders ontpopt zijn.

Het is nog leuker om de gegevens ook online in te vullen. Dan kunt u ze vergelijken met andere scholen en krijgt u een voorspelling over wanneer de vlinders uit zullen komen!