20 augustus 2013

Organiseer een nachtvlinderexcursie (of ga mee)

Vlinders lokken met lamp en laken tijdens de nachtvlindernacht.
Ook dit jaar organiseert De Vlinderstichting weer de Nationale NachtvlinderNacht, op vrijdag 6 september. Excursies kunnen weer worden aangemeld op de website.

Vindt u het leuk (of kent u iemand die het leuk vindt) om een nachtvlinderavond te organiseren? U kunt uw excursie dan via de website aanmelden.

Organiseert u geen excursie maar wilt u wel meedoen? Kijk op de website waar bij u in de buurt een excursie plaatsvindt.