23 december 2015

Pimpernelblauwtje ontpopt! Schitterende beelden Holland: natuur in de Delta.

Het heeft wel de nodige nachtrust gekost, maar uiteindelijk is de ontpopping van het pimpernelblauwtje prachtig vastgelegd.

Willem had bezoek in huis: De pop van het pimpernelblauwtje en een mierennest. Het was niet gemakkelijk en hij heeft een zware tijd gehad. Kijk op dit filmpje hoe hij zich staande heeft gehouden!

In de bioscoop kun je het hele verhaal van het pimpernelblauwtje zien, samen met die van de haas, de bever, de stekelbaars en de zeearend. Holland - Natuur in de Delta draait nog steeds! Pak je kans en ga kijken!