14 mei 2012

Rectificatie artikel Meetnet in meinummer Vlinders

In het meinummer van het tijdschrift Vlinders is in het artikel Meetnet Vlinders - Vroeg, vroeger, vroegst een verkeerde grafiek geplaatst.

De rij vlinders is in de verkeerde volgorde in het tijdschrift terechtgekomen. De kleine vos bijvoorbeeld is, zoals in het artikel staat juist eerder gaan vliegen en de kommavlinder later. Dat staat in de grafiek andersom. Hieronder staat de juiste grafiek.
Klik hier voor het artikel met de juiste grafiek.

Verandering van de vliegtijd (dagen eerder/klater) bij de vlindrs uit het Landelijke Meetnet Vlinders.