30 november 2010

Scholieren voor De Vlinderstichting op Winterfair

Brechtje Mees en Wieke van Wuijtswinkel wilden in het kader van een schoolproject iets doen voor de vlinders. Daarom stonden ze met een informatiekraam over De Vlinderstichting op de winterfair van de International Secondary School in Eindhoven.

Terwijl een van de dames voorlichting gaf over De Vlinderstichting en zelfgemaakte producten verkocht, hield de andere zich bezig met het schminken van kindergezichtjes. Het resultaat mocht er wezen, want naast blije kindergezichtjes leverde deze actie ook nog een bedrag van € 35 voor De Vlinderstichting op. Brechtje en Wieke, bedankt!