13 november 2013

Schrijf u in voor de Landelijke Dag van De Vlinderstichting

Het kan u als donateur van De Vlinderstichting, lezer van Vlinders of bezoeker van de website niet ontgaan zijn. De Vlinderstichting heeft een flink bedrag ontvangen van de Nationale Postcodeloterij voor het project Idylle. Zo’n groot project hebben we nog niet eerder gehad en dat is een goede reden om extra aandacht aan Idylle te besteden tijdens de Landelijke Dag.

De landelijke dag vindt plaats op zaterdag 1 maart 2014. We zijn te gast in de Junushoff te Wageningen. U kunt zich aanmelden via het digitale inschrijfformulier vanaf 1 november tot 1 maart 8.00 uur, tenzij de zaal eerder uitverkocht is (hou de berichten hierover op deze site in de gaten)

Landelijke dag kort
zaterdag 1 maart 2014; 10.00 - 16.00 uur
Entree: € 8 (inclusief koffie en thee)