12 januari 2015

Stem op de ontdekker van de metamorfose

Amateur-historicus Kees Beaart publiceert met enige regelmaat in het tijdschrift Vlinders over de Middelburger Johannes Goedaert, die bijna vierhonderd jaar geleden de metamorfose ontdekte. Om meer bekendheid aan hem en zijn werk te geven heeft Beaart een idee ingediend bij de organisatie van de viering van het achthonderdjarig bestaan van Middelburg.

U kunt helpen dit idee - een herdenking van Goedaert - te realiseren door het te 'liken' op de website. Goedaert sstaat nu op de tweede plaats, maar alleen de eerste plek is goed genoeg!

Kleine moeite, toch? Wie weet kunnen we dan in 2017 in Middelburg gaan genieten van een mooie tentoonstelling!