Kleine vos op zonnehoedGehakkelde aureliaDagpauwoogKoninginnenpage

Waarnemingen doorgeven via een website

U kunt dagvlinder-, nachtvlinder- of libellenwaarnemingen doorgeven door ze in te voeren via Telmee.nl, de gezamenlijke invoermodule van de Particuliere Gegevensbeherende organisaties (PGO’s). De PGO’s hebben elk een groep planten of dieren waarvoor ze de waarnemingen in Nederland verzamelen en beheren.

Daarnaast kunt u al uw vlinder- en libellenwaarneming kwijt op Waarneming.nl. De Vlinderstichting werkt samen met deze website, en alle waarnemingen die die via Waarneming.nl binnenkomen, komen ook bij De Vlinderstichting terecht.

Laatste wijziging: 4 augustus 2011

Structureel waarnemingen doorgeven?

Wilt u helpen met het meer structureel doorgeven van waarnemingen kijk dan eens onder Landelijk Meetnet Vlinders of Landelijk Meetnet Libellen voor meer informatie.

Draak.
Icarusblauwtje.