Kleine vos op zonnehoedGehakkelde aureliaDagpauwoogKoninginnenpage

Steun De Vlinderstichting

De Vlinderstichting ontvangt geen structurele subsidie. Giften zijn daarom van harte welkom! Met uw gift helpt u de vlinders en libellen in Nederland.

Doneren via iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk aan De Vlinderstichting doneren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Wilt u ons structureel steunen? Word dan donateur.

Via uw telefoon

U kunt ook via uw telefoon doneren aan De Vlinderstichting. Per donatie schenkt u ons €1,30. (TIP: een prima manier om uw overgebleven beltegoed op te maken!)

Bel naar 0900 4357667 en wacht op de welkomstboodschap. Toets vervolgens code 744 in en sluit de donatie af met een #. De vlinders en libellen zijn u dankbaar!

Overmaken op rekening

Liever niet digitaal schenken? U kunt uw gift ook overmaken op onze rekening. Maak uw gift over op rekeningnummer NL70INGB000513.44.25 ten name van De Vlinderstichting in Wageningen.

Nalaten

Het is mogelijk om een goededoeleninstelling bij testament te benoemen tot (mede)erfgenaam. Verkrijgingen uit nalatenschappen door goede doelen zijn geheel vrijgesteld van successierechten.

De Vlinderstichting is opgenomen in de gids Geef om Uw Regio Gelderland Noord.

Schenken met belastingvoordeel

Uw gift aan De Vlinderstichting kan aftrekbaar zijn. Ga naar Schenken met belastingvoordeel voor meer informatie.

Fonds op naam

Heeft u vermogen ter beschikking dat u wilt inzetten voor natuurbescherming? In overleg met het Prins Bernhard Cultuurfonds kunt u een fonds op naam instellen, met als doel bijvoorbeeld de bescherming van bedreigde vlinder- en libellensoorten in Nederland.

Laatste wijziging: 20 oktober 2015

25 euro of meer?

Voor € 25,- per kalenderjaar of meer bent u al donateur van De Vlinderstichting.

En dan ontvangt u vier keer per jaar ons tijdschrift Vlinders.

Wilt u weten waar De Vlinderstichting haar geld aan uitgeeft? Kijk dan in het jaarverslag en de financiële verantwoording op deze site.

De Vlinderstichting
Mennonietenweg 10