1 december 2010

Teken de petitie van Natuurmonumenten

(foto: Natuurmonumenten)
Natuur wordt bedreigd door de kabinetspannen. Op natuur wordt bijna twintig keer meer bezuinigd dan de gemiddelde korting op de rijksuitgaven. Dat betekent minder beheer minder planten en dieren en minder opengestelde terreinen. Natuurmonumenten is een handtekeningenactie gestart.

Als u het nog niet hebt gedaan teken dan de petitie van Natuurmonumenten tegen de plannen. Geef het door aan alle natuurliefhebbers die u kent. Er zijn nu 56.000 handtekeningen verzameld, maar dat moeten er nog veel meer worden. HIER kunt u de petitie tekenen.