1 augustus 2015

Tuintelling 2015 geopend

Lodewijk Hoekstra, ambassadeur van De Vlinderstichting, opende vrijdag 31 juli de landelijke tuinvlindertelling. Dit eerste weekend kunnen er overal in Nederland weer vlinders geteld worden.

Doe mee aan de tuinvlindertelling!

Iedereen kan meedoen aan de tuinvlindertelling, of je tuin nu groot of klein is. Het tellen hoeft niet meer dan een kwartier in beslag te nemen. Waarnemingen doorgeven kan via www.vlindermee.nl of www.tuintelling.nl. Of download de gratis app ‘Vlindermee’. Daarmee kun je via je telefoon of tablet direct al je waarnemingen doorgeven.

Meetellen met de tuinvlindertelling kan nog het hele weekend.