16 november 2010

Update lijst waarnemingen NNN 2010

Foto: Rinus Baayens
Op www.nachtvlindernacht.nl staat een nieuwe geactualiseerde lijst met waarnemingen van de Nationale Nachtvlindernacht 2010.

In een nieuwsberichtje van 24 september 2010 berichtten we u dat de lijst met waarnemingen van de Nationale Nachtvlindernacht 2010 op de website geplaatst waren.
Helaas bleek later dat door een technisch probleem de waarnemingen die zijn doorgegeven via Landkaartje, niet in de lijst waren opgenomen. Deze waarnemingen zijn nu in een nieuwe update wel meegenomen, evenals nog nagekomen waarnemingen die we als Vlinderstichting ontvingen.
Geactualiseerde waarnemingenlijst »
Meer aangepaste informatie over de NNN van 9 juli 2010 »