22 december 2009

Vacature webontwikkelaar bij De Vlinderstichting

De Vlinderstichting zoekt een WEBONTWIKKELAAR met hart voor de natuur.

Voor de verdere ontwikkeling van online invoer van flora- en faunagegevens ten behoeve van een internationale partner is De Vlinderstichting op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gedreven webapplicatieontwikkelaar.

Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten ben je gericht op het gestructureerd testen van functionaliteiten en het omzetten van ontwikkelde applicaties naar een productieomgeving.