2 juli 2009

Vlinderexcursie en werk in vlindertuin

Komend weekend zijn er twee activiteiten waarbij vlinders een hoofdrol spelen. In de eerste plaats is er zaterdag een vlinderexcursie naar het Lievelderveld in de Achterhoek. Dit terrein is tien jaar geleden geplagd en is nu thuis voor heel veel heideblauwtjes. Voor meer informatie kijk op de agenda van Buitengewoon.

Ook zaterdag is de tuinwerkgroep van het IVN in Arnhem actief in de vlindertuin. Deze tuin begint zicht zo langzamerhand mooi te ontwikkelen en zaterdag is iedere hulp welkom wanneer men er bezig gaat met het verwijderen van te weelderige begroeiing en het ingraven van boomstammetjes. Ook hier kunt u meer over lezen.