30 mei 2012

Vlinderkamp in Hongarije voor studenten, jongeren en enthousiastelingen

Nog geen vakantie gepland? Van 26 juli tot 1 augustus kun je meedoen aan een vlinderkamp in Hongarije, voor de tweede keer georganiseerd door de Hungarian Natural Heritage Trust. Dit keer is de aandacht vooral gericht op de grote blauwtjes.

Zoals de organisatie het zegt: 'a great opportunity for people interested in Lepidoptera and their conservation, to gain insight into butterfly ecology, to practice methods of survey, and to help with conservation management of land managed by the trust'.

In deze folder staat alle informatie over het programma, de inschrijving en de kosten.

Meer actuele informatie is te vinden op facebook

Gentiaanblauwtje Phengaris (Maculinea) alcon - Foto Chris van Swaay