26 januari 2012

Vlindermenu's in Wageningse restaurants

Sleedoornpage.
Ter gelegenheid van de Landelijke Dag van De Vlinderstichting serveren zeven Wageningse restaurants op 11 februari 2012 een Vlindermenu. Per menu wordt € 5 gedoneerd aan De Vlinderstichting. Alle deelnemende restaurants zijn in Wageningen centrum op loopafstand van Junushoff.

De opbrengsten van de vlindermenu’s worden gebruikt om een speciale Wageningse vlinder te helpen, de sleedoornpage. De sleedoornpage is een prachtige vlinder die een belangrijk bolwerk heeft in Wageningen. Echter de soort lijkt te verdwijnen. Met een nieuwe methode willen we de sleedoornpage weer beter in beeld krijgen en de gemeente aanwijzen op welke plekken in het openbaar groen er iets moet gebeuren om de kansen voor de sleedoornpage te vergroten.

Download de pdf met daarop de locatie van de deelnemende restaurants

Reserveren is gewenst, en vol is vol!

De deelnemende restaurants zijn:
  • Restaurant Buurman & Buurman Markt 18 tel. 0317 843666
  • Eetcafe cafe Carre Vijzelstraat 2 tel. 0317 42269
  • Restaurant het Carillon Hoogstraat 12 tel. 0317 421188
  • Restaurant Colors Markt 15 tel. 0317 417463
  • Restaurant Eatcetera Lawickse Allee 9 tel. 0317 490463
  • Eetcafe/restaurant De Kater Markt Markt 8 tel. 0317 421009
  • Toledo Spaans restaurant/tapabar Schoolstraat 15 tel. 0317 422858

Meer informatie en aanmelden voor de Landelijke Dag

Help de sleedoornpage door te eten bij een van de restaurants!