7 juni 2010

Vlinders voor kinderen op Belmondofestival

Het kraampje op het Belmondofestival. Foto: Harry Wilcken
Afgelopen zondag was in Wageningen het Belmondofestival. Het was prachtig weer en daar horen natuurlijk vlinders bij.

Op verzoek van de organisatie had De Vlinderstichting gezorgd voor een kooi met echte vlinders, poppen, rupsen en eitjes die te kinderen van dichtbij konden bekijken. Daarnaast konden de kinderen zich uitleven op de kleurplaten die erbij lagen. Op de foto's is te zien dat ze dat vol overgave deden.
Meer informatie over het Belmondofestival is de vinden op de website.

Wat is er nou leuker om in te kleuren dan vlinders? Foto: Harry Wilcken