koninginnepagenachtpauwoogkleine vuurvlindervijfvlek-sint-jansvlinder

Koolwitjes herkennen

Wat zijn ze lastig uit elkaar te houden, die koolwitjes.... Toch valt het best mee, als je maar weet waar je op moet letten. Daarom maakte De Vlinderstichting een herkenningposter, die je helpt bij het onderscheiden van de kenmerken.

Download de herkenningsposter voor koolwitjes

Liever digitaal uitvinden wat je hebt gezien? Probeer het dan eens met onze determinatiesleutel.

Laatste wijziging: 30 maart 2016

Vlindernieuws in je mailbox

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom vlinders? Schijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief: wekelijks een overzichtje in je mailbox.

> inschrijven