3 april 2014

Voorintekenen fotogids Larven van Libellen

In juni 2014 verschijnt de fotogids Larven van Libellen. Wie voorintekent op deze gids, ontvangt € 8 korting en betaalt geen € 47,95 naar € 39,95 (+ € 4,50 handling- en verzendkosten). Dat kan tot 15 juni 2014.

Libellen brengen het grootste deel van hun leven door als larve. Niet alleen liefhebbers, maar ook onderzoekers willen deze larven graag op naam brengen. De aanwezigheid van libellenlarven zegt namelijk veel over de kwaliteit van het water.

De praktische 'Fotogids Larven van Libellen' is een handig hulpmiddel voor herkenning van Europese libellenlarven. Het boek bevat onder andere:
  • 800 unieke foto’s van de libellenlarven en hun leefmilieu
  • Ruim 80 soorten libellen en waterjuffers van Noordwest Europa
  • Uitgebreide soortbeschrijvingen
  • Per soort: waar vind je de larven en wat is het beste moment?
  • Praktische informatie over het zoeken en opkweken van larven
  • Handige verwijzingen naar het ‘larvenhuidjesboek’

Dit boek is een logische aanvulling op de succesvolle 'Fotogids Larvenhuidjes van Libellen' >>

ISBN 9789050114868 I 272 pagina’s I 17 x 24 cm I genaaid gebonden I full colour I Boekhandelsprijs € 47,95; Voorintekenprijs € 39,95 (geldig tot 15 juni 2014)

Profiteer nu van deze tijdelijke voorintekenactie tot 15 juni 2014!
Vul het formulier in en ontvang het boek voor de voorintekenprijs (geldig tot 15 juni 2014).