11 mei 2016

Voorintekenen op wandelboekje van natuurvrienden

Meer dan honderd jaar geleden schreven E. Heimans en Jac.P. Thijsse hun beroemde ‘Wandelboekje voor natuurvrienden’. Nu dient dit boekje als inspiratie om vertegenwoordigers van de natuur- en landschapsorganisaties, waaronder Vlinderstichting-directeur Titia Wolterbeek, te vragen naar hun favoriete wandeling.

Dat levert een rijk geïllustreerd nieuw Wandelboekje op met inspirerende teksten, circa 40 routes met informatie, en korte beschrijvingen van karakteristieke flora en fauna en citaten uit het oorspronkelijke boekje. Titia Wolterbeek wandelde bij de Piepert/het Eijserbos.

Het boekje is circa 240 pagina’s en tot 15 juni bij voorintekening verkrijgbaar voor € 16,50 in plaats van € 20,-.

Bestellen bij uitgeverij Blauwdruk.