13 juli 2012

Vrijwilligers en studenten gevraagd

De Vlinderstichting is op zoek naar mensen die in Friesland willen helpen bij het inventariseren van eitjes, vlinders en voedselplanten. Inclusief een training, vervoer vanuit Wageningen en eten en drinken.

Van 26 tot en met 28 juli gaan we aan de slag in de rietmoerassen in de “Rottige Meente”. We gaan in kleine teams aan de slag met de volgende zaken: tellen van vlinders, eitjes en planten.

Inclusief: training, vervoer Wageningen – Oldetrijne, eten en drinken. Inschrijven kan t/m 23 juli, 2012 bij De Vlinderstichting, Wageningen.

Informatie en opgave: 0317-467346/.