Grote vuurvlinderRups van de nachtpauwoogMoerasparelmoervlinderPaardenbijter

Regionale werkgroepen

Jan-Willem Sneep, voorzitter van de commissie Gouden Vlinders, reikt de onderscheiding uit aan Joop Mourik en Mariek Eggenkamp van de werkgroep Zuid-Kennemerland.
Verspreid over het hele land zijn in een aantal plaatsen vlinder- of libellenwerkgroepen actief. Deze werkgroepen leveren een grote bijdrage aan het onderzoek naar de vlinderstand in hun omgeving. Zij voeren vaak ook voorlichting en educatieve activiteiten uit. Veel werkgroepen zijn naast dagvlinders ook erg actief met (dagactieve) nachtvlinders en libellen.

Bekijk het overzicht van werkgroepen voor meer informatie over alle werkgroepen.

Laatste wijziging: 9 mei 2011
Donker pimpernelblauwtje.